Kiddush

Att bjuda på kiddush är ett trevligt sätt att uppmärksamma en Simcha.

Kiddush kostar 1000 kr per Simcha för medlemmar eller 1700 kr för icke-medlemmar. I priset ingår kakor, vin och juice för Kiddush samt engångsartiklar, dukning och städning. Önskar man lägga till något är det fritt fram att använda någon av de från den Ortodoxa Rabbinens tillåtna Cateringfirmor samt godkännande av Jeschuruns kiddushgrupp. Maila kiddushgruppen på [email protected].

För närvarade tar vi bara emot kiddushreservationer via [email protected]

Hur bokar man Kiddush?
Du reserverar ditt kiddushdatum genom att skicka ett mail via knappen ovan. Ange dina detaljer och anledning till varför ni bjuder för att vi ska få rätt information med i vår kommunikation.

Vi tillämpar i första hand först till kvarn vid bokningar av Kiddush. Medlemmar har företräde och Styrelsen har rätt att ändra bokningar. När du bokat din kiddush är den därför först reserverad för dig. Först när du har betalat kiddushavgiften är datumet bokat.

Är mitt datum redan upptaget?
Kontakta Jeschuruns Kiddushgrupp

Vad ingår i en Kiddush?
I avgiften ingår Jeschuruns standardkiddush med kakor och vin för att läsa Kiddush. Vi ser också till att kiddushen är framdukad (att glas, tallrikar etc. finns tillgängligt) samt dukar bort och städar.

Jag vill bjuda på något annat än en standardkiddush?
Du är varmt välkommen att bjuda på annat. Vi tillåter endast cateringalternativ godkända av Judiska Församlingen i Stockholms Ortodoxa Rabbin.
För mer information måste ni kontakta [email protected] för att meddela oss att ni önskar bjuda på ett annat alternativ.

Vad kostar det om jag vill bjuda på annat än standardkiddushen?
En Kiddush i Jeschurun kostar alltid enligt ovan prislista och då ingår även motsvarande. Önskar man bjuda på något utöver detta betalar man detta själv.