Kyckling med sesamnudlar

Ingredienser:
Sesamnudlar:
0,5 kg mycket tunn spagetti
1,25 dl sojasås
0,75 dl sesamolja
1 dl socker
3 salladslökar
1 dl sesamfrön
Kyckling:
0,75 dl sojasås
0,75 dl teriyakisås
2 vitlöksklyftor, finhackade
0,75 dl farinsocker
1 tsk färsk ingefära, hackad
4 kycklingbröst
sesamolja, för stekning

Börja med sesamnudlarna. Koka spagettin enligt paketets anvisningar. Häll bort vattnet. I en skål, blanda sojasåsen, sesamoljan och sockret. Skaka väl tills sockret har upplösts. Häll blandningen över pastan. Tillsätt salladslöken och sprinkla sesamfröna över det hela. Sätt åt sidan och låt det marinera medan du tillagar kycklingen. I en skål, blanda sojasåsen, teriyakisåsen, vitlöken, farinsockret och ingefäran. Blanda tills sockret har upplösts. Tillsätt kycklingen och se till att alla sidor av kycklingen är täckta med sås. Täck över och sätt i kylskåpet i 2-3 timmar. Ta sedan kycklingen från marinaden. Hetta upp sesamolja i en stor stekpanna. Tillsätt kycklingen och stek i ca 10 minuter eller tills den är klar. Tillsätt mer sesamolja om det behövs under stekningen. Skär kycklingen diagonalt i mindre bitar. Servera kycklingen över sesamnudlarna.